Shamansk healing 1:1

Denna session går att boka både på distans och på plats på Conscious Life center.

Vi börjar med ett inledande samtal och efter det får du lägga dig ner på en varm bädd i vårt ombonade "Healing Room".

Annika gör först en intuitiv läsning i varje chakra. Hon hittar här med sina tekniker vad som är i obalans och renar de chakran som behövs från tung energi. Hon söker även i ditt undermedvetna efter den underliggande energin (tex beteendemönster och sår) och om det finns något här som hindrar dig från att läka, må bra i nuet eller leva din fulla potential.

Dina chakran fylls på med ny vital kraft, balanseras och du får med dig ett kraftdjur och dess budskap. Efter sessionen pratar ni om det som kommit upp i sessionen, vad Annika jobbat på och sätter en ny riktning tillsammans. För många blir denna session en tydlig vägledning och ett kliv ut ur gamla mönster. En support till din själ till att påminna dig om det du någonstans redan vet men kanske står saker i vägen eller så behövs en liten skjuts.

Tid: 90 min
Pris: 1888 SEK

Shamansk coaching

Ibland behöver man djupare support i livet under en längre period. Kanske har du gått en session hos Annika och känner att du vill ha fortsatt support och få nya verktyg in i livet. Kanske är du trött på att gå i samma cirklar i livet och behöver support till att ta dig ur gamla begränsande mönster. Annika jobbar med dig under denna period för att stötta dig på bästa sätt till att leva ett liv som din själ längtar efter, och ge dig de verktyg som du behöver.

Shamanskt Coachingprogram 5 ggr start/grundpkt
Efter att ha kartlagt vad det är vi vill jobba på för att kunna komma ut ur gamla mönster och program så sätter vi en riktlinje att jobba emot. Här kommer vi att använda intuitiv reading, ceremonier, coachingsamtal, uppgifter mellan gångerna, processer tillsammans och mer för att ta oss mot vår riktning.
Vi jobbar via Zoom - 60 min per samtal. Mellan tillfällen ges olika uppgifter att jobba på och implementera in i livet. Du får verktyg att ta med dig in i vardagen att fortsätta med efter vår coaching.

Pris 5555 kr (5 sessioner)
(Om du önskar denna fysiskt på plats 1:1 är priset 7000 kr)

Tillägg efter Grundpaket
Fortsättning Shamanskt Coachingprogram 5 ggr (endast om du gått grundpkt först) 4444kr

Fortsättning Shamanskt Coachingprogram 3 ggr (endast om du gått grundpkt först) 2800 kr

Kristallbarn sessioner

Vi bokar en dag samt tid då Annika ringer upp er. Tillsammans har ni ett kort inledande samtal och sätter en intention för sessionen och barnet. Sen lägger vi på och Annika jobbar vidare i energin där hon gör en intuitiv läsning i varje chakra där barnets "Högre jag" kommunicerar och talar om sina behov och sin essens. Detta kommer i skrift och ni får det skickat som en bild efter sessionen. Om rening, balansering och grundning behövs ger Annika det, samt ser om mönster börjar forma sig i det undermedvetna. Som avslut får barnet ett Kraftdjur med ett budskap. (Under denna session behöver inte barnet vara närvarande på något sätt utan kan ha sin dag som vanligt)


Tid: 90 min
Pris: 1111 SEK


Endast på distans!

Boka 1:1 sessioner i Sverige här