Sessioner & behandlingar

Vi har alla våra personliga inre resor i livet. När du kommer till oss på en session är vårt mission att du ska hitta din egna kraft, din visdom och våga leva från hjärtat! Vad hindrar dig från att leva livet full ut? Här hittar du support på din väg för att kliva ur det gamla och in i den du ÄR, och mod till att leva fullt ut. Ett tryggt starkt space där du kan hela dig själv i och hitta tillbaka till din egna sanning, 

Vi har djup kunskap, verktyg och många års erfarenhet i våra områden. Vi ser fram emot att träffa dig! 

Boka sessioner
 • Shamansk Healing 1:1 (på plats och distans)

  Välkommen på en Shamansk healingsession med Annika Panotzki. Denna session går att boka både på distans och på plats på centret.

  Vi börjar med ett inledande samtal och efter det får du lägga dig ner på en varm bädd i vårt ombonade "Healing Room".

  Annika gör först en intuitiv läsning i varje chakra. Hon hittar här med sina tekniker vad som är i obalans och renar de chakran som behövs från tung energi. Hon söker även i ditt undermedvetna efter den underliggande energin (tex beteendemönster och sår) och om det finns något här som hindrar dig från att läka, må bra i nuet eller leva din fulla potential.

  Dina chakran fylls på med ny vital kraft, balanseras och du får med dig ett kraftdjur och dess budskap. Efter sessionen pratar ni om det som kommit upp i sessionen, vad Annika jobbat på och sätter en ny riktning tillsammans. För många blir denna session en tydlig vägledning och ett kliv ut ur gamla mönster. En support till din själ till att påminna dig om det du någonstans redan vet men kanske står saker i vägen eller så behövs en liten skjuts.

  Tid: 90 min

  Pris: 1800 SEK

  När du har köpt Shamansk Healing med Annika, kontakta henne via mail på annika@annikapanotzki.com för att boka en tid

 • Sessioner för kristallbarnen (endast på distans)

  Vi bokar en dag samt tid då Annika ringer upp er. Tillsammans har ni ett kort inledande samtal och sätter en intention för sessionen och barnet. Sen lägger vi på och Annika jobbar vidare i energin där hon gör en intuitiv läsning i varje chakra där barnets "Högre jag" kommunicerar och talar om sina behov och sin essens. Detta kommer i skrift och ni får det skickat som en bild efter sessionen. Om rening, balansering och grundning behövs ger Annika det, samt ser om mönster börjar forma sig i det undermedvetna. Som avslut får barnet ett Kraftdjur med ett budskap. (Under denna session behöver inte barnet vara närvarande på något sätt utan kan ha sin dag som vanligt)

  Tid: 90 min
  Pris: 1400 SEK

  När du har köpt din session för kristallbarn DISTANS, kontakta Annika via mail på annika@annikapanotzki.com för att boka en tid.

 • Baby Blessing

  Under två timmar håller vi i en vacker ceremoni för att välkomna in barnet till världen. Du kan boka ceremonin för dig själv eller som grupp.

  Vi lägger en blomster/ört mandala på din mage där vi i varje blad väver in en blessing, välkomnande och det som vill komma intuitivt. Det är en stund att verkligen medvetet för dig välkomna in det lilla livet. Vi aktiverar kristaller som kommer att läggas i ett knyte tillsammans med en del av de blommor som du haft på magen. Detta knyte får du med dig och kan läggas nära bebisen och under småbarnsåren för trygg energi och grundning. Du får också ta emot en Soundhealing för magen och så delar vi ett meddelande från din bebis som vi intuitivt får till oss.

  Vi bjuder på frukt och örtte som du kan njuta av en liten stund efter i lugnet.

  Pris:
  - 3500 kr för enbart blivande mamman

  - 300 kr per person om fler utöver mamman deltar.

  Priset avser det som står ovan. Om fler moment eller mat önskas ber vi dig att kontakta oss nedan för en förfrågan.

  När du har köpt din babyblessing kontakta Annika via mail på annika@annikapanotzki.com för att boka en tid. Boka senast 3 veckor innan tillfället.

  Vi ser fram emot att möta dig och ditt barn i denna vackra ceremoni!

 • Namngivningsceremoni

  Under två timmar håller vi i en ceremoni där vi kommer att presentera bebisen (eller barnet) för de fyra elementen (jord, vatten, eld och vind). Det namn ni valt sjunger vi som ett mantra för barnet, där varje stavelse är en vibration. Blessing för barnet med Soundhealing och rosblad, där vi i varje blad väver in energin av namnet. En spirituell gåva ges från oss och de som närvarar ceremonin.

  Vi bjuder på frukt och örtte som ni kan njuta av en liten stund efter i lugnet.

  Pris:
  3500 kr för förälder/föräldrar + bebisen/barnet

  Priset avser det som står ovan. Om fler moment, deltagare eller mat önskas ber vi dig att kontakta oss nedan för en förfrågan.

  När du har köpt din namngivningsceremoni kontakta Annika via mail på annika@annikapanotzki.com för att boka en tid.

  Vi ser fram emot att träffa er!

Shamansk Coaching

Ibland behöver man djupare support i livet under en längre period. Kanske har du gått en session hos Annika och känner att du vill ha fortsatt support och få nya verktyg in i livet. Kanske är du trött på att gå i samma cirklar i livet och behöver support till att ta dig ur gamla begränsande mönster. Annika jobbar med dig under denna period för att stötta dig på bästa sätt till att leva ett liv som din själ längtar efter, och ge dig de verktyg som du behöver.

Shamanskt Coachingprogram 5 ggr start/grundpkt (distans) inkl en distans healing
Efter att ha kartlagt vad det är vi vill jobba på för att kunna komma ut ur gamla mönster och program så sätter vi en riktlinje att jobba emot. Här kommer vi att använda intuitiv reading, ceremonier, coachingsamtal, uppgifter mellan gångerna, processer tillsammans och mer för att ta oss mot vår riktning.


Vi jobbar via Zoom - 60 min per samtal. Mellan tillfällen ges olika uppgifter att jobba på och implementera in i livet. Du får verktyg att ta med dig in i vardagen att fortsätta med efter vår coaching.

Pris 8000 kr (5 sessioner) inklusive en distans healing.

Tillägg efter Grundpaket

Fortsättning Shamanskt Coachingprogram 5 ggr (endast om du gått grundpkt först) 4444kr

Fortsättning Shamanskt Coachingprogram 3 ggr (endast om du gått grundpkt först) 2800 kr

När du har köpt din shamanska coaching kontakta Annika via mail på annika@annikapanotzki.se för att boka en tid.

Vi ser fram emot att träffa er!

Boka nu

Kontakta mig för att boka eller ställa frågor om utbildningen: